آموزش آشپزی – رول گوشت پاشا

بازدید: 2

آموزش آشپزی – رول گوشت پاشا

کارشناس آموزش: خانم راسی

تاریخ پخش: ۱ بهمن ۱۳۹۷

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:۳۵۰ گرم، پیاز درشت: یک عدد، بادمجان قلمی: ۵ عدد، تخم مرغ: ۲ عدد، پودر سوخاری: به میزان لازم؛ نمک، فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم، سبزیجات معطر: یک الی ۲ قاشق سوپخوری، روغن مایع:  به میزان لازم.

طرز تهیه:

بادمجانها رو پوست کنده و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و یک ساعت استراحت می دهیم. سپس به ترکیب تخم مرغ و پاپریکا آغشته کرده و در پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می کنیم. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و سبزی معطر ویک قاشق  پودر سوخاری ورز میدهیم. در دست به صورت گلوله های بیضی کوچک در آورده و در روغن تفت می دهیم. سپس هر کباب پاشا را داخل یک ورقه بادمجان قرار داده و رول میکنیم و با یک عدد خلال دندان، آن را ثابت می کنیم.

 

لینک دانلود    
سایت http://opizo.me/jqaSFl
http://opizo.me/mMA20D

آموزش آشپزی – فینگر مرغ چوبی

finger-morgh-choobi

بازدید: 3

آموزش آشپزی فینگر مرغ چوبی

کارشناس آموزشی: خانم همتی

تاریخ پخش: ۳۰ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: سینه مرغ: یک عدد، سیب زمینی: پخته: ۲عدد، نمک و فلفل: کمی، جعفری ریز شده:۱۰۰ گرم، پنیر خامه ای:۱۵۰ گرم، هویج رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری، سیر ۲ حبه، تخم مرغ: دو عدد، جو پرک: ۱۰۰ گرم، شعیریه:۱۰۰ گرم.

طرز تهیه: سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل می پزیم و بعد از پخت، نگینی می کنیم. سپس سیر، رنده شده، هویج و جعفری ریز شده، مخلوط کرده و درپایان، پنیر خامه ای زده تا چسبندگی لازم را داشته باشد، با دست، فرم می دهیم. یک ساعت درون یخچال استراحت داده و در تخم مرغ زده شده، غلطانده، سپس در جوپرک یا شعیریه، غلطانده و در روغن سرخ می کنیم.

 

لینک دانلود  
آپارات http://opizo.me/lbdN13
 

آموزش آشپزی – ماهی حشو

mahi-hashoo

بازدید: 1

کارشناس آموزشی: خانم گرانمایه

تاریخ پخش: ۲۹ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: ماهی متوسط: یک عدد سفره شده، گشنیز و شنبلیه: به نسبت سه به یک؛ شسته وخرد شده، سیر: ۳ حبه له شده، پیاز خرد شده: یک عدد، سس صاف شده  تمر هندی: یک فنجان، نمک: به میزان لازم و با احتیاط چون تمبر کمی شور است، فلفل چیلی: یک قاشق چایخوری، نمک- فلفل-زروچوبه-پودر زنجبیل-آبلیمو تازه برای مرینت ماهی.

طرز تهیه‌: ابتدا پیاز را با روغن وسیر تفت دهید و بعد سبزی های خرد شده را اضافه کنید و تمر هندی که در آب جوش خیساندید را صاف کنید و اضافه کنید و به ادویه ها اجازه دهید به جوش بیاید و غلیظ شود و مواد فوق را روی ماهی خام و مرینت شده بریزید و داخل ظرف چرب شده بگذارید، در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه و با برنج سرو کنید. اگر فر نبود، ماهی را سرخ کنید و مواد فوق را روی آن بریزید و سرو کنید.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/TcEy7b

آموزش آشپزی – خورش هویج تبریزی

khoresh-havij-tabrizi

بازدید: 0

آموزش آشپزی خورش هویج تبریزی

کارشناس آموزش: خانم کاظم پور

تاریخ پخش: ۲۷ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

گوشت قرمز یا مرغ: ۴۰۰گرم، هویج: ۴۰۰گرم، آلوی خشک: ۱۰۰گرم، رب گوجه فرنگی در صورت دلخواه: دو قاشق غذاخوری، نمک-فلفل-زردچوبه: به میزان لازم، زعفران دم کرده: ۴قاشق غذا خوری، پیاز متوسط: یک عدد.

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس زردچوبه را اضافه کنید. کمی تفت دهید و پس از آن در صورت دلخواه رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. به اندازه ی لازم آب به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن، درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و هویج ها را کمی سرخ  کنید. بعد از اینکه حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم پز شد، هویج ها را به همراه آلو به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید، نمک را در مرحله ی آخر پخت به غذا اضافه کنید.

 

لینک
آپارات http://opizo.me/YTpNFe
سایت http://opizo.me/em5CaV

جهت دسترسی به فایل آموزش تصویری در آپارات، بر روی لینک مقابل آپارات، کلیک کرده و پس از پایان شمارش معکوس، بر روی «مشاهده لینک دانلود» کلیک کنید.

 

آموزش آشپزی- کیک پرتغالی

cake-porteghali

بازدید: 1

آموزش آشپزی – کیک پرتغالی

کارشناس آموزش: خانم عکاف

تاریخ پخش: ۲۵ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

آرد: ۱۷۵ گرم، شکر: ۱۵۰ گرم، بکینگ پودر: ۱  قاشق چای خوری، آب پرتقال: ۱۰۰میلی لیتر،

روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر، تخم مرغ: ۳ عدد، وانیل: یک-هشتم قاشق چایخوری، رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای خوری.

طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با شکر بزنید تا غلیظ شود. روغن مایع را کم کم اضافه کنید و کمی بزنید. آب پرتغال را اضافه کنید. در ظرف جداگانه، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. میان مواد را خالی نمایید و مواد فوق را به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه فرم دهید و بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط نمایید و در قالب مورد نظر ریخته و در فر  ۱۸۰ درجه  به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید

لینک دانلود  
آپارات http://opizo.me/kDdLFP
سایت http://opizo.me/2CcqMJ