آموزش آشپزی – مرغ پارمسان

morgh-parmesan

بازدید: 4

تاریخ پخش: ۴ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: سينه مرغ ٢ عدد، پوره گوجه: ١ ليوان، سركه بالزاميك: ١ ق غ، عصاره مرغ: ١ عدد، كره ٢٠ گرم، سس خردل ٢ ق غ، پودر پارمسان ٥٠ گرم، قارچ ٥٠ گرم، جعفري ساطوري ١ قاشق غذاخوری، رب گوجه ١ قاشق غذاخوری، ليموي تازه ١ عدد؛ پودرسير، نمك فلفل، روغن زيتون: ميزان لازم.

طرز تهیه:

ابتدا سينه مرغ را با ادويه وآب ليمو مزه دار کنید. سپس برشي از بغل روي سينه مرغ ايجاد کنید و داخل آن را با سس خردل مزه دار کنید.

و مواد را با قارچ تفت داده و جعفري و پارمسان پركرده سپس پوره گوجه را در ظرفي ريخته رب گوجه و سركه و عصاره اضافه كرده هم مي زنيم.

كف ظرفي ريخته مرغ را روي سس قرار داده روي مرغ پودر پارمسان زده درون فر طبخ مي كنيم.

لینک دانلود از آپارات:   http://opizo.me/bOJO4j

لینک سایت:    http://opizo.me/tOUoIT

آموزش تصویری آشپزی- توپک مرغ خمیری

توپک-مرغ-خمیری

بازدید: 54

کارشناس آشپزی: خانم راسی

تاریخ پخش: ۳ دی ۱۳۹۷ شبکه یک سیما- برنامه سیمای خانواده

 

مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم: یک سوم پیمانه، مایه خمیر فوری: ۱ قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق چایخوری، روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری، نمک یک دوم قاشق چایخوری، آرد: به میزان لازم.

مواد میانی:

سینه مرغ: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد متوسط، سیر: یک حبه،پنیر موتزارلا: ۲ قاشق سوپخوری، جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری، نمک ، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم.

طرز تهیه:

آب ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده و صبر میکنیم تا عمل کند. سپس با روغن مایع  مخلوط و آرد و نمک را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. روی خمیر را پوشانده و استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس پهن کرده و بصورت نواری می بریم.

مواد میانی:

سینه مرغ را چرخ کرده با پیاز رنده شده آب گرفته و بقیه مواد مخلوط می کنیم. از مواد یک گلوله برداشته و با  نوارهای خمیر دور آنرا می پوشانیم. در سینی فر چرب شده می چینیم. روی آنرا با زرده رومال و کنجد و سیاهدانه می ریزیم. در فر ۱۸۰ درجه  به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه  قرار می دهیم تا روی آنها طلایی شود.

لینک دانلود
سایت http://opizo.me/0z3QVd
آپارات

aparat_logo

aparat_logo

http://opizo.me/qTOTAZ