آموزش آشپزی – خوراک دال عدس

daal-adas

بازدید: 0

کارشناس آشپزی: آقای نمازی

تاریخ پخش: ۱۱ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: عدس قرمز: ١ فنجان، كره: ٥٠ گرم، گشنيز تازه خرد شده: ٢ قاشق غذاخوری، سير: ٢ حبه، زنجبيل تازه خرد شده: ١ قاشق غذاخوری، آب ليموي تازه: به ميزان لازم، فلفل قرمز خشك: ١ عدد، فلفل سبز: ١ عدد، گوجه فرنگي خردشده: ٢ عدد، پياز خردشده: ١ عدد؛ نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه و پودرتخم گشنيز: ميزان لازم، روغن زيتون  به میزان لازم.

طرز تهیه: ابتدا عدس را بعد از خيساندن به مدت ١ ساعت ميپزيم تا كاملا له شود درون يك تابه روغن وكره ريخته ادويه جات را به روغن اضافه كرده كمي تفت داده سپس پياز و گوجه را به نوبت تفت داده در انتها عدس كاملا له شده را ريخته و اجازه مي دهيم غذا جا بيفتد.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/sjJ9Wl
سایت http://opizo.me/6nBKgm

آموزش آشپزی – کیک نوتلا/ شکلاتی فندقی

cake

بازدید: 0

آموزش آشپزی – کیک نوتلا/ شکلاتی فندقی

کارشناس آشپزی : خانم راسی

تاریخ پخش: ۱۰ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: آرد: ۳ پیمانه، تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: ۱ پیمانه، شیر: ۱ پیمانه، روغن مایع: نصف پیمانه، نوتلا: ۳ قاشق سوپ خوری، پودر کاکائو: ۳ قاشق سوپ خوری، بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپ خوری، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، نمک: کمی.

طرز تهیه: آرد، بيكينگ پودر و نمك رو سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم. تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل پنج دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار شود، نيازي نيست زرده و سفيده جدا بشه. پودر کاکائو را در روغن مایع میریزیم و خوب مخلوط می کنیم  تا بهتر رنگ باز کند، بعد به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. حالا نوتلا و شیر را اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. در آخر نمک و بکینگ پودر و آرد رو کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. در قالب ۲۵ سانت میریزیم و به مدت يك ساعت در فر ۱۸۰ درجه می گذاریم.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/Lpt7lN
سایت http://opizo.me/oeGazf

آموزش آشپزی – مرغ با سس خامه و بادام

morgh

بازدید: 0

کارشناس آشپزی: خانم حقی

تاریخ پخش: ۹ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: ران یا سینه مرغ: ۵۰۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد (نگینی ریز خرد شده)، رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری، خلال بادام یک پیمانه، آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری، خامه: یک دوم پیمانه، کره: ۵۰ گرم، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم.

طرز تهیه: هر ران و سینه مرغ را دو تکه کنید خلال بادام را در یک تابه بدون روغن بو بدهید تا کمی رنگ عوض کند. کره را در تابه داغ کنید و مرغ ها را در آن تف دهید تا طلایی شود سپس از تابه خارج کرده و در یک قابلمه همراه با یک پیمانه آب و کمی نمک و یک حبه سیر بپزید. در پایان پخت مرغ باید مقداری آب داشته باشد. پیاز را در کره باقی‌مانده در تابه بریزید و تفت دهید تا بلوری شود . یک قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کرده و اندکی تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز و کمی نمک و فلفل اضافه کرده و دو الی سه دقیقه تفت دهید. سپس خامه را اضافه کنید و سریع بهم بزنید تا داغ شود. سپس سس را روی مرغ ریخته و در کنار برنج، سیب زمینی و یا نان سرو کنید.

 

لینک دانلود  
آپارات http://opizo.me/KrxVvO
سایت http://opizo.me/I4VBAS

آموزش آشپزی – ماش پلو – ترکمنی

maash-polo

بازدید: 0

کارشناس آشپزی: خانم کاظم پور

تاریخ پخش: ۸ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

ماش: یک پیمانه، برنج: پیمانه، نمک.فلفل.زردچوبه: به میزان لازم، پیاز سرخ شده طلایی دو قاشق غذاخوری، روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری، گوشت چرخ کرده دویست وپنجاه گرم، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ، سیر: سه حبه، روغن به میزان لازم، زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری.

طرز تهیه:

ماش را با مقداری آب.نمک و کمی زروچوبه بپزید و پس از پخت اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود. برنج را با آب وکمی نمک خیس کنید و پس از ۲ ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید یکی دوبار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد حرارت را کم کنید تا دم بکشد. گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر رنده شده را تفت دهید. سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد، شعله را خاموش کنید. مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.

 

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/GAwOaC
سایت http://opizo.me/veeOcw

آموزش قلیه ماهی – محلی: بندر گناوه

ghelye-maahi

بازدید: 2

آموزش قلیه ماهی – محلی: بندر گناوه

کارشناس آموزشی: خانم صفایی

تاریخ پخش: ۶ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم (برای ۴ نفر): ماهی شیر: ۵۰۰ گرم، گیشنیز ریز خرد شده: ۴۰۰گرم، شنبلیله: ۱۰۰ گرم یا سه قاشق ریز خرد شده، تمبر هندی: دویست گرم، آرد: ۲ قاشق غذاخوری، رب گوجه: دوقاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، سیر : یک بوته، نمک.فلفل.زردچوبه: به  میزان لازم.

طرز تهیه:

پیاز و سیر رنده شده را در روغن داغ سرخ میکنیم …طلایی شود ..سپس سبزی ماهی شامل گیشنیز و شنبلیله را اضافه نموده و اجازه میدهیم سبزی سرخ شود این مرحله مهم است سبزی نسوزد ولی خوب سرخ شود حوصله به خرج دهید. حدود ۲۰ دقیقه سبزی سرخ شود زردچوبه نمک و فلفل اضافه نموده و چند دقیقه دیگر سرخ می کنیم.

رب گوجه را اضافه میکنیم و مواد درون قابلمه را کاملا هم میزنیم ..ماهی های تکه شده را اضافه نموده و در این مرحله تمبر هندی را که یکساعت قبل با یک لیوان آب گرم درون کاسه ای خیس کرده بودیم با پشت قاشق صاف کرده از صافی رد میکنیم و عصاره ی تمبر را به ماهی در حال پخت اضافه میکنیم و ده دقیقه تفت می دهیم.

۲ قاشق آرد را با یک لیوان آب ولرم حل میکنیم هیچ گلوله ای نداشته باشد و به مواد اضافه میکنیم ..شعله کم اجازه میدهیم قلیه ماهی جا بیفتد ..لازم نیست زیاد هم بزنید چون ممکنه ماهی های شما له و تکه تکه شود. یک ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه میدهیم قلیه روغن بیندازد و جا بیفتد.

 

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/AbF5XW
سایت http://opizo.me/uOvCsP

 

آموزش رولت مرغ مراکشی

rolet-morgh-marakeshi

بازدید: 14

کارشناس آشپزی: خانم رضایی

تاریخ پخش: ۵ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: فیله مرغ: ۵ عدد، ران مرغ چرخ شده: ۲عدد، جعفری و گشنیز: ۵۰ گرم، قارچ: ۱۰۰ گرم، پیاز : ۱عدد، سیر: ۳ حبه، پیاز ریز: ۵ عدد، زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری، استاک (عصاره گوشت) مرغ: ۱ پیمانه، نمک و فلفل: به میزان لازم، زنجبیل: ۱ قاشق مربا خوری، کره :۵۰ گرم، روغن زیتون…..۲ قاشق سوپ خوری، روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه: ران ها را بی استخوان کرده و چرخ کنید.

کمی نمک و فلفل و زعفران و نیمی از جعفری و گشنیز را به ران چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید.

فیله ها را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا کمی پهن شود.

کمی نمک و فلفل سیاه روی فیله ها بپاشید و از ران مرغ چرخ شده که ورز داده بودید به اندازه گردو در دستتان گلوله کنید و روی فیله قرار داده و رول کنید.

و در صورت لزوم با خلال دندان، ثابت کنید.

داخل تابه ای پیاز و سیر را با روغن زیتون و روغن مایع کمی تفت داده و از تابه خارج کنید.

حالا فیله های رول شده را داخل تابه کمی تفت بدهید.

سپس سیرو وپیاز و زنجبیل تفت داده شده و نیم دیگر جعفری و گشنیز و استاک مرغ و قارچ و پیاز های کوچک درسته را داخل تابه به همراه رول ها حدود ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

در آخر زعفران و کره را اضافه کنید کمی که جوشید حرارت را خاموش کنید ، خوراک شما آماده است.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/T0xihe
سایت http://opizo.me/p9a8CQ