آموزش آشپزی- کیک پرتغالی

cake-porteghali

بازدید: 1

آموزش آشپزی – کیک پرتغالی

کارشناس آموزش: خانم عکاف

تاریخ پخش: ۲۵ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

آرد: ۱۷۵ گرم، شکر: ۱۵۰ گرم، بکینگ پودر: ۱  قاشق چای خوری، آب پرتقال: ۱۰۰میلی لیتر،

روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر، تخم مرغ: ۳ عدد، وانیل: یک-هشتم قاشق چایخوری، رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای خوری.

طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با شکر بزنید تا غلیظ شود. روغن مایع را کم کم اضافه کنید و کمی بزنید. آب پرتغال را اضافه کنید. در ظرف جداگانه، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. میان مواد را خالی نمایید و مواد فوق را به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه فرم دهید و بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط نمایید و در قالب مورد نظر ریخته و در فر  ۱۸۰ درجه  به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید

لینک دانلود  
آپارات http://opizo.me/kDdLFP
سایت http://opizo.me/2CcqMJ