آموزش آشپزی – خورش هویج تبریزی

khoresh-havij-tabrizi

بازدید: 0

آموزش آشپزی خورش هویج تبریزی

کارشناس آموزش: خانم کاظم پور

تاریخ پخش: ۲۷ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

گوشت قرمز یا مرغ: ۴۰۰گرم، هویج: ۴۰۰گرم، آلوی خشک: ۱۰۰گرم، رب گوجه فرنگی در صورت دلخواه: دو قاشق غذاخوری، نمک-فلفل-زردچوبه: به میزان لازم، زعفران دم کرده: ۴قاشق غذا خوری، پیاز متوسط: یک عدد.

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ را با نمک، فلفل و زعفران مزه دار کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس زردچوبه را اضافه کنید. کمی تفت دهید و پس از آن در صورت دلخواه رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. به اندازه ی لازم آب به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن، درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و هویج ها را کمی سرخ  کنید. بعد از اینکه حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم پز شد، هویج ها را به همراه آلو به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید، نمک را در مرحله ی آخر پخت به غذا اضافه کنید.

 

لینک
آپارات http://opizo.me/YTpNFe
سایت http://opizo.me/em5CaV

جهت دسترسی به فایل آموزش تصویری در آپارات، بر روی لینک مقابل آپارات، کلیک کرده و پس از پایان شمارش معکوس، بر روی «مشاهده لینک دانلود» کلیک کنید.