آموزش آشپزی – فینگر مرغ چوبی

finger-morgh-choobi

بازدید: 10

آموزش آشپزی فینگر مرغ چوبی

کارشناس آموزشی: خانم همتی

تاریخ پخش: ۳۰ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: سینه مرغ: یک عدد، سیب زمینی: پخته: ۲عدد، نمک و فلفل: کمی، جعفری ریز شده:۱۰۰ گرم، پنیر خامه ای:۱۵۰ گرم، هویج رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری، سیر ۲ حبه، تخم مرغ: دو عدد، جو پرک: ۱۰۰ گرم، شعیریه:۱۰۰ گرم.

طرز تهیه: سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل می پزیم و بعد از پخت، نگینی می کنیم. سپس سیر، رنده شده، هویج و جعفری ریز شده، مخلوط کرده و درپایان، پنیر خامه ای زده تا چسبندگی لازم را داشته باشد، با دست، فرم می دهیم. یک ساعت درون یخچال استراحت داده و در تخم مرغ زده شده، غلطانده، سپس در جوپرک یا شعیریه، غلطانده و در روغن سرخ می کنیم.

 

لینک دانلود  
آپارات http://opizo.me/lbdN13
 

آموزش آشپزی – ماهی حشو

mahi-hashoo

بازدید: 1

کارشناس آموزشی: خانم گرانمایه

تاریخ پخش: ۲۹ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: ماهی متوسط: یک عدد سفره شده، گشنیز و شنبلیه: به نسبت سه به یک؛ شسته وخرد شده، سیر: ۳ حبه له شده، پیاز خرد شده: یک عدد، سس صاف شده  تمر هندی: یک فنجان، نمک: به میزان لازم و با احتیاط چون تمبر کمی شور است، فلفل چیلی: یک قاشق چایخوری، نمک- فلفل-زروچوبه-پودر زنجبیل-آبلیمو تازه برای مرینت ماهی.

طرز تهیه‌: ابتدا پیاز را با روغن وسیر تفت دهید و بعد سبزی های خرد شده را اضافه کنید و تمر هندی که در آب جوش خیساندید را صاف کنید و اضافه کنید و به ادویه ها اجازه دهید به جوش بیاید و غلیظ شود و مواد فوق را روی ماهی خام و مرینت شده بریزید و داخل ظرف چرب شده بگذارید، در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه و با برنج سرو کنید. اگر فر نبود، ماهی را سرخ کنید و مواد فوق را روی آن بریزید و سرو کنید.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/TcEy7b