آموزش آشپزی – کیک هویج با رویه شکلات

keyk-havij

بازدید: 3

آموزش آشپزی – کیک هویج با رویه شکلات

کارشناس آشپزی – خانم کاظم پور

تاریخ پخش: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷

مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم، هویج ریز رنده شده ی آب گرفته: ۳۰۰گرم، روغن: یک پیمانه، نمک: یک هشتم قاشق چایخوری، بیکینگ پودر: ۲قاشق چایخوری، دارچین: ۲قاشق چایخوری، جوز هندی: ۱قاشق چایخوری، گردو خرد شده: ۶۰ گرم، شکر: ۲۰۰ گرم، پودر کاکائو: ۱قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

مواد خشک مانند آرد، دارچین، جوز هندی، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. تخم مرغ‌های کامل را به همراه شکر به مدت پنج دقیقه با همزن برقی یا دستی می‌زنیم تا پف کند. روغن مایع را اضافه کرده ودوباره یک دقیقه می‌زنیم. سپس مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک، هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شود. بعد گردوی خرد شده را به همراه هویج به مایه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس قالب ۳۰×۲۰ یا قالب ۲۰سانتی را چرب و آرد پاشی کرده و مواد را دورن آن می‌ریزیم و قالب را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کرده ایم، در طبقه ی وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار می‌دهیم. در قالب گرد به علت اینکه ارتفاع آن زیادتر است. پخت را با چنگال زدن به داخل کیک تست می‌کنیم.

لینک دانلود
آپارات https://www.aparat.com/v/xGP0s http://opizo.me/8sKrqh
سایت http://parsigirl.ir/?p=363
آموزش دانلود http://parsigirl.ir/?p=83