آموزش آشپزی – شیرینی مشهدی

shirini-mash'hadi

بازدید: 3

آموزش آشپزی – شیرینی مشهدی

گارشناس آموزش: خانم رضایی

تاریخ پخش: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷

 

مواد لازم: آرد: ۱۵۰ گرم، روغن:۸۰ گرم، پودر شکر:۴۰ گرم، تخم مرغ: نصف ۱ عدد، شیر: ۱ قاشق سوپ خوری پُر، شربت غلیظ یا عسل: ۱ قاشق مرباخوری، وانیل: یک هشتم قاشق مرباخوری، مارمالاد: یک دوم پیمانه، شکلات جهت تزیین.

طرز تهیه:

روغن و پودر شکر وآرد را با همزن برقی بزنید‌. تخم مرغ و شیر و شربت را هم بزنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و ۳۰ ثانیه بزنید. اگر خمیرچسبندگی داشت داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت نیم ساعت بیرون از یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کرده و قالب بزنید. فر را روشن کنید (۱۸۰ درجه). پنجره فر را یک طبقه بالاتر از وسط قرار داده و سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر گذاشته تا شیرینی ها بپزد. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روی یک لایه مارمالاد به طعم دلخواه بزنید و روی لایه بعدی را با شکلات تزیین کنید و مغز یا ترافل روی آن بپاشید. لایه شکلاتی را روی لایه اول (مارمالاد گذاشته شده) بگذارید.

     
آپارات https://www.aparat.com/v/Kcw1N http://opizo.me/6oRog6
سایت http://parsigirl.ir/?p=372