آموزش تصویری نان کدو حلوایی با آموزش خانم مقدم

بازدید: 37

آموزش تصویری نان کدو حلوایی با آموزش خانم مقدم

تاریخ پخش: ۲ دی ۱۳۹۷

مواد لازم برای نان:

آرد: ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم، پوره کدو حلوایی: ۱۲۰ گرم، شکر: ۵۰ گرم، نمک: یک چهارم قاشق چایخوری، خمیر مایه فوری: ۳ گرم یا یک قاشق چایخوری سر پر، عسل: یک قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم، کره ی دمای محیط:۳۰ گرم، شیر: ۷۰ گرم یا یک سوم پیمانه.

مواد میانی:

پوره کدو حلوایی: ۸۰ گرم، شکر: ۳۰ گرم، کره: ۲۰ گرم، کشمش پلویی: ۳۰ گرم، دارچین: یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد میانی:

ابتدا همه مواد را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی کدو کاملا تمام شود. حال بگذارید تا کاملا سرد شود.

طرز تهیه نان:

ابتدا ۲۵۰ گرم از آرد را به همراه  ،نمک ،شکر ، خمیر مایه را با هم کاملا ترکیب کنید. سپس شیر ولرم و  عسل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و ورز دهید

در این مرحله خمیر کمی چسبنده می باشد. حال کره دمای محیط  را بین خمیر گذاشته و مدام ورز میدهیم و درصورت لزوم به تدریج آرد را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیری کاملا لطیف بدست آید و به دست نچسبد. خمیر بدست آمده را در یک کاسه ی گود و چرب شده منتقل کنید و روی ظرف را با یک سلفون یا دستمال تمیز بپوشانید.

سپس به مدت یک ساعت و نیم در یک جای گرم استراحت دهید. فر را با دمای۱۷۰ تا  ۱۷۵ درجه گرم کنید. اکنون در یک سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی آردپاشی کنید. بعد از استراحت خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و بصورت دایره درآورید.

حال از مواد میانی بین خمیر گذاشته و خمیر را ببندید و روی سینی منتقل کنید. به مدت یک ربع استراحت دهید.

حال گلوله های خمیر را برداشته و با نخ چله یا یک نخ ضخیم که از مواد پلاستیکی نباشد، خمیر را شکل کدوحلوایی با نخ فرم داده و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. مجدد در سینی پخت قرار دهید و مجدد یک ربع استراحت دهید. سپس به فر انتقال داده و در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

نکته مهم: بعد از سرد شدن نخ ها را با دقت با قیچی جدا کرده و به آرامی از خمیر جدا کنید.

لینک دانلود
سایت http://opizo.me/Y704xR
 آپارات http://opizo.me/crWGWZ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *