توپک-مرغ-خمیری
آشپزی, آموزش

آموزش تصویری آشپزی- توپک مرغ خمیری

بازدید: 13

کارشناس آشپزی: خانم راسی

تاریخ پخش: ۳ دی ۱۳۹۷ شبکه یک سیما- برنامه سیمای خانواده

 

مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم: یک سوم پیمانه، مایه خمیر فوری: ۱ قاشق چایخوری، شکر: یک قاشق چایخوری، روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری، نمک یک دوم قاشق چایخوری، آرد: به میزان لازم.

مواد میانی:

سینه مرغ: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد متوسط، سیر: یک حبه،پنیر موتزارلا: ۲ قاشق سوپخوری، جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری، نمک ، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم.

طرز تهیه:

آب ولرم را با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده و صبر میکنیم تا عمل کند. سپس با روغن مایع  مخلوط و آرد و نمک را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. روی خمیر را پوشانده و استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس پهن کرده و بصورت نواری می بریم.

مواد میانی:

سینه مرغ را چرخ کرده با پیاز رنده شده آب گرفته و بقیه مواد مخلوط می کنیم. از مواد یک گلوله برداشته و با  نوارهای خمیر دور آنرا می پوشانیم. در سینی فر چرب شده می چینیم. روی آنرا با زرده رومال و کنجد و سیاهدانه می ریزیم. در فر ۱۸۰ درجه  به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه  قرار می دهیم تا روی آنها طلایی شود.

لینک دانلود
سایت http://opizo.me/0z3QVd
آپارات

aparat_logo
aparat_logo
http://opizo.me/qTOTAZ

You may also like...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *