آموزش آشپزی – مرغ پارمسان

بازدید: 4

تاریخ پخش: ۴ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: سينه مرغ ٢ عدد، پوره گوجه: ١ ليوان، سركه بالزاميك: ١ ق غ، عصاره مرغ: ١ عدد، كره ٢٠ گرم، سس خردل ٢ ق غ، پودر پارمسان ٥٠ گرم، قارچ ٥٠ گرم، جعفري ساطوري ١ قاشق غذاخوری، رب گوجه ١ قاشق غذاخوری، ليموي تازه ١ عدد؛ پودرسير، نمك فلفل، روغن زيتون: ميزان لازم.

طرز تهیه:

ابتدا سينه مرغ را با ادويه وآب ليمو مزه دار کنید. سپس برشي از بغل روي سينه مرغ ايجاد کنید و داخل آن را با سس خردل مزه دار کنید.

و مواد را با قارچ تفت داده و جعفري و پارمسان پركرده سپس پوره گوجه را در ظرفي ريخته رب گوجه و سركه و عصاره اضافه كرده هم مي زنيم.

كف ظرفي ريخته مرغ را روي سس قرار داده روي مرغ پودر پارمسان زده درون فر طبخ مي كنيم.

لینک دانلود از آپارات:   http://opizo.me/bOJO4j

لینک سایت:    http://opizo.me/tOUoIT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *