آموزش رولت مرغ مراکشی

بازدید: 14

کارشناس آشپزی: خانم رضایی

تاریخ پخش: ۵ دی ۱۳۹۷

مواد لازم: فیله مرغ: ۵ عدد، ران مرغ چرخ شده: ۲عدد، جعفری و گشنیز: ۵۰ گرم، قارچ: ۱۰۰ گرم، پیاز : ۱عدد، سیر: ۳ حبه، پیاز ریز: ۵ عدد، زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری، استاک (عصاره گوشت) مرغ: ۱ پیمانه، نمک و فلفل: به میزان لازم، زنجبیل: ۱ قاشق مربا خوری، کره :۵۰ گرم، روغن زیتون…..۲ قاشق سوپ خوری، روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه: ران ها را بی استخوان کرده و چرخ کنید.

کمی نمک و فلفل و زعفران و نیمی از جعفری و گشنیز را به ران چرخ شده اضافه کنید و خوب ورز دهید.

فیله ها را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا کمی پهن شود.

کمی نمک و فلفل سیاه روی فیله ها بپاشید و از ران مرغ چرخ شده که ورز داده بودید به اندازه گردو در دستتان گلوله کنید و روی فیله قرار داده و رول کنید.

و در صورت لزوم با خلال دندان، ثابت کنید.

داخل تابه ای پیاز و سیر را با روغن زیتون و روغن مایع کمی تفت داده و از تابه خارج کنید.

حالا فیله های رول شده را داخل تابه کمی تفت بدهید.

سپس سیرو وپیاز و زنجبیل تفت داده شده و نیم دیگر جعفری و گشنیز و استاک مرغ و قارچ و پیاز های کوچک درسته را داخل تابه به همراه رول ها حدود ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

در آخر زعفران و کره را اضافه کنید کمی که جوشید حرارت را خاموش کنید ، خوراک شما آماده است.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/T0xihe
سایت http://opizo.me/p9a8CQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *