آموزش قلیه ماهی – محلی: بندر گناوه

بازدید: 2

آموزش قلیه ماهی – محلی: بندر گناوه

کارشناس آموزشی: خانم صفایی

تاریخ پخش: ۶ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم (برای ۴ نفر): ماهی شیر: ۵۰۰ گرم، گیشنیز ریز خرد شده: ۴۰۰گرم، شنبلیله: ۱۰۰ گرم یا سه قاشق ریز خرد شده، تمبر هندی: دویست گرم، آرد: ۲ قاشق غذاخوری، رب گوجه: دوقاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، سیر : یک بوته، نمک.فلفل.زردچوبه: به  میزان لازم.

طرز تهیه:

پیاز و سیر رنده شده را در روغن داغ سرخ میکنیم …طلایی شود ..سپس سبزی ماهی شامل گیشنیز و شنبلیله را اضافه نموده و اجازه میدهیم سبزی سرخ شود این مرحله مهم است سبزی نسوزد ولی خوب سرخ شود حوصله به خرج دهید. حدود ۲۰ دقیقه سبزی سرخ شود زردچوبه نمک و فلفل اضافه نموده و چند دقیقه دیگر سرخ می کنیم.

رب گوجه را اضافه میکنیم و مواد درون قابلمه را کاملا هم میزنیم ..ماهی های تکه شده را اضافه نموده و در این مرحله تمبر هندی را که یکساعت قبل با یک لیوان آب گرم درون کاسه ای خیس کرده بودیم با پشت قاشق صاف کرده از صافی رد میکنیم و عصاره ی تمبر را به ماهی در حال پخت اضافه میکنیم و ده دقیقه تفت می دهیم.

۲ قاشق آرد را با یک لیوان آب ولرم حل میکنیم هیچ گلوله ای نداشته باشد و به مواد اضافه میکنیم ..شعله کم اجازه میدهیم قلیه ماهی جا بیفتد ..لازم نیست زیاد هم بزنید چون ممکنه ماهی های شما له و تکه تکه شود. یک ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه میدهیم قلیه روغن بیندازد و جا بیفتد.

 

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/AbF5XW
سایت http://opizo.me/uOvCsP

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *