آموزش آشپزی – ماش پلو – ترکمنی

بازدید: 2

کارشناس آشپزی: خانم کاظم پور

تاریخ پخش: ۸ دی ۱۳۹۷

مواد لازم:

ماش: یک پیمانه، برنج: پیمانه، نمک.فلفل.زردچوبه: به میزان لازم، پیاز سرخ شده طلایی دو قاشق غذاخوری، روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری، گوشت چرخ کرده دویست وپنجاه گرم، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ، سیر: سه حبه، روغن به میزان لازم، زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری.

طرز تهیه:

ماش را با مقداری آب.نمک و کمی زروچوبه بپزید و پس از پخت اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود. برنج را با آب وکمی نمک خیس کنید و پس از ۲ ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید یکی دوبار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد حرارت را کم کنید تا دم بکشد. گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر رنده شده را تفت دهید. سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد، شعله را خاموش کنید. مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.

 

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/GAwOaC
سایت http://opizo.me/veeOcw

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *