آموزش آشپزی – کیک نوتلا/ شکلاتی فندقی

بازدید: 1

آموزش آشپزی – کیک نوتلا/ شکلاتی فندقی

کارشناس آشپزی : خانم راسی

تاریخ پخش: ۱۰ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: آرد: ۳ پیمانه، تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: ۱ پیمانه، شیر: ۱ پیمانه، روغن مایع: نصف پیمانه، نوتلا: ۳ قاشق سوپ خوری، پودر کاکائو: ۳ قاشق سوپ خوری، بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپ خوری، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، نمک: کمی.

طرز تهیه: آرد، بيكينگ پودر و نمك رو سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم. تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل پنج دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار شود، نيازي نيست زرده و سفيده جدا بشه. پودر کاکائو را در روغن مایع میریزیم و خوب مخلوط می کنیم  تا بهتر رنگ باز کند، بعد به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. حالا نوتلا و شیر را اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. در آخر نمک و بکینگ پودر و آرد رو کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. در قالب ۲۵ سانت میریزیم و به مدت يك ساعت در فر ۱۸۰ درجه می گذاریم.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/Lpt7lN
سایت http://opizo.me/oeGazf

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *