آموزش آشپزی – ماهی حشو

بازدید: 1

کارشناس آموزشی: خانم گرانمایه

تاریخ پخش: ۲۹ دی ۱۳۹۷

 

مواد لازم: ماهی متوسط: یک عدد سفره شده، گشنیز و شنبلیه: به نسبت سه به یک؛ شسته وخرد شده، سیر: ۳ حبه له شده، پیاز خرد شده: یک عدد، سس صاف شده  تمر هندی: یک فنجان، نمک: به میزان لازم و با احتیاط چون تمبر کمی شور است، فلفل چیلی: یک قاشق چایخوری، نمک- فلفل-زروچوبه-پودر زنجبیل-آبلیمو تازه برای مرینت ماهی.

طرز تهیه‌: ابتدا پیاز را با روغن وسیر تفت دهید و بعد سبزی های خرد شده را اضافه کنید و تمر هندی که در آب جوش خیساندید را صاف کنید و اضافه کنید و به ادویه ها اجازه دهید به جوش بیاید و غلیظ شود و مواد فوق را روی ماهی خام و مرینت شده بریزید و داخل ظرف چرب شده بگذارید، در فر ۱۸۰ درجه در طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه و با برنج سرو کنید. اگر فر نبود، ماهی را سرخ کنید و مواد فوق را روی آن بریزید و سرو کنید.

لینک دانلود
آپارات http://opizo.me/TcEy7b

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *