آموزش آشپزی – رول گوشت پاشا

بازدید: 0

آموزش آشپزی – رول گوشت پاشا

کارشناس آموزش: خانم راسی

تاریخ پخش: ۱ بهمن ۱۳۹۷

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:۳۵۰ گرم، پیاز درشت: یک عدد، بادمجان قلمی: ۵ عدد، تخم مرغ: ۲ عدد، پودر سوخاری: به میزان لازم؛ نمک، فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم، سبزیجات معطر: یک الی ۲ قاشق سوپخوری، روغن مایع:  به میزان لازم.

طرز تهیه:

بادمجانها رو پوست کنده و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و یک ساعت استراحت می دهیم. سپس به ترکیب تخم مرغ و پاپریکا آغشته کرده و در پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می کنیم. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و سبزی معطر ویک قاشق  پودر سوخاری ورز میدهیم. در دست به صورت گلوله های بیضی کوچک در آورده و در روغن تفت می دهیم. سپس هر کباب پاشا را داخل یک ورقه بادمجان قرار داده و رول میکنیم و با یک عدد خلال دندان، آن را ثابت می کنیم.

 

لینک دانلود    
سایت http://opizo.me/jqaSFl
http://opizo.me/mMA20D

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *