آموزش آشپزی – کاپ کیک

بازدید: 9

آموزش آشپزی کاپ کیک

کارشناس آموزش: آموزش خانم مقدم

تاریخ پخش: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷

 

مواد لازم:

آرد: دو پیمانه معادل ۳۰۰ گرم، پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه معادل ۱۲۰ گرم، شکر: یک پیمانه معادل۲۰۰ گرم، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، کره ی سرد: ۱۲۰ گرم، تخم مرغ سرد: یک عدد، وانیل مایع: یک قاشق چایخوری یا وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری، شیر سرد: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری.

مواد داخل کیک:

کرم فیل های بازاری با طعم های شیر،وانیل،کارامل؛ مارمالاد های دلخواه مثل سیب و زردآلو؛ گاناش شکلاتی با نسبت ۲ برابر خامه یک برابر شکلات.

طرز تهیه:

شکر را به همراه پودر نارگیل داخل آسیاب ریخته و با هم آسیاب میکنیم طی دو سه مرحله تا کاملا پودر شود. سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و ترکیب کنید. حال کره ی سرد خرد شده را اضافه کرده و داخل غذاساز ریخته تا ترکیب ،مثل خرده نان شود. (در صورت نبود غذاساز میتوانید با نوک انگشتان کره را باز کنید) سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. اکنون شیر سرد را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط فوق تبدیل به یک خمیر نرم و یکدست شود. چه با دست و چه با غذاساز…

در صورت چسبنده بودن خمیر میتوانید ماکسیمم ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آرد اضافه کنید. حال خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و در یخچال به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید. اکنون خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده به ضخامت دو میل باز کنید. با کاتر گل کاتر بزنید و داخل قالب مینی مافین یا قالب پاپس (بسته به سایز گل ) یا قالب های تکی تارت قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا اطراف خمیر کمی طلایی شود.

حال بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید تا کاملا سرد شود و بعد از قالب خارج کنید چو امکان خرد شدنش بالاست. و اکنون بعد از سرد شدن با کرم های دلخواه پر کنید.

نکته: میتوانید کاپ ها را از قبل درست کنید و موقع مصرف پر کنید. بعد از پر شدن با کرم ها مدت حداکثر یک هفته ماندگاری دارد ولی بدون فیلینگ کردن تا دوماه در ظرف دردار داخل یخچال یا فریزر ماندگار میباشد.

 

آپارات http://opizo.me/a8Fga0
سایت http://parsigirl.ir/?p=396
آموزش ورود به آپارات آموزش عبور از تبلیغ، تا پایان شمارش معکوس، صبر کنید و سپس لینک را باز کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *