آموزش آشپزی: باقلوای گردویی

بازدید: 6

آموزش آشپزی: باقلوای گردویی

کارشناس آموزش: خانم راسی

تاریخ پخش: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷

مواد لازم:

رشته کادایف: ۲۰۰ گرم، کره: ۳۰ گرم، روغن مایع: ۵۰ گرم، گردو خرد شده: یک پیمانه، دارچین: یک قاشق چایخوری، پودر هل: یک دوم قاشق چایخوری، شیر عسلی: یک پیمانه، گلاب: یک قاشق سوپخوری.

طرز تهیه:

رشته ها را خرد کرده و با کره و روغن تفت می دهیم. گردو را به همراه هل و دارچین و گلاب اضافه کرده و مخلوط میکنیم. شیر عسلی را اضافه  و هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد قالب زده و بعد با شکلات آب شده تزیین میکنیم.

لینک سایت http://parsigirl.ir/?p=427
لینک تماشا و دانلود فیلم آموزشی http://opizo.com/WjHWrY
آموزش دانلود پس از پایان شمارش معکوس، بر روی لینک کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *